Over

Martin Slagter

Hallo, mijn naam is Martin Slagter. HTbyM staat voor Handelsonderneming Trade By Martin. Dit is een onderneming die handelt in diverse partij goederen die mij worden aangeboden. Doordat het aanbod nogal varieert en ik geen vaste voorraad hanteer is het dus altijd een verassing wat ik in de aanbieding heb.

Naast de handel in de diverse (partij) goederen maak ik zelf ook producten op het gebied van food. Door mijn achtergrond en opleiding als restaurant kok Franse keuken en mijn specialisatie voor soepen en sauzen maak ik ook regelmatig bijvoorbeeld diverse soorten kruidenboter, roomkaas of sauzen voor bij de borrel of BBQ
Ook is het voor cafetaria’s mogelijk een “huissaus” te ontwikkelen waar uw klanten de vingers bij aflikken. Voor vragen hierover sta ik u graag te woord.

Ook maak ik “sticky Chicken” en heerlijke spareribs waar je de vingers bij aflikt en het tot achter je oren plakt omdat je er niet genoeg van kunt krijgen. Wil je alleen de saus of de recepten hiervoor, ook dat is mogelijk.

De kruidenboter en roomkaas zijn van hoogwaardige kwaliteit en volgens recepten die je al snel doen denken aan bijvoorbeeld de Italiaanse en Franse keuken zoals u ze gewend bent van uw favoriet restaurant.
Ik bied deze producten aan via deze website. Je kunt hierover meer informatie vinden en deze bestellen via het bovenstaande menu.

Doordat het hier verse producten betreft en ik deze persoonlijk aflever is mijn handelsgebied momenteel beperkt tot de provincie Drenthe. Dit neemt niet weg dat ik deze producten ook elders kan leveren. Wilt u graag eerst proberen of het product naar uw smaak is, is ook dat geen probleem. Ik bezorg u graag een bakje van 250ml om uw smaak papillen te prikkelen.
Ook is het mogelijk om als retailer/weder verkoper grotere aantallen te bestellen, we staan open voor uw ideeën en denken graag met u mee. Misschien staat u er voor open om in uw woon omgeving deze producten aan de man te brengen. Claim uw rayon voor een ander dat doet.

Mocht u hiervoor interesse hebben dan kunt u met mij contact opnemen middels het contactformulier.

Voor vragen, tips of ideeën staan ik u graag te woord.
Met vriendelijke groet,

Martin.